buğday buğdayda için ürünler (15)

Buğday makarnası - Marco 260 Esneklik

Buğday makarnası - Marco 260 Esneklik

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şeker: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Kenevir Tohumları

Kenevir Tohumları

Endüstriyel kenevir bitkisinden elde edilen kenevir tohumlarımız doğal olarak besin açısından zengindir ve vücudun ihtiyaç duyduğu tüm temel amino asitler ve yağ asitlerini içerir. Bu bütün kenevir tohumları, sağlam kabuk ve örtü ile gelir. Kırıldıklarında, beslenme ve tıbbi uygulamalar için büyük bir çeşitlilik sunarlar. Takviye veya gıda olarak, kenevir tohumları güçlü bir basit protein kaynağı, mükemmel bir temel asit dengesi ve zengin mineraller ile antioksidanlar karışımı sağlar. Protein Güç Paketi - Kenevir tohumları, tüm 21 amino asidi, bunların arasında 9 temel amino asidi de içerdikleri için tam bir protein kaynağı olarak değer görmektedir. Vücudun bu temel amino asitleri kendisi üretemediği için, bunların gıda ile alınması önemlidir. Tek bir porsiyon kenevir tohumu 11 gram protein içerir. Kenevir tohumlarının ağırlığının 1/4 ile 1/3'ü saf proteindir ve kenevir tohumu proteini...
Buğday Makarna - Lavina Spagetti Esnekliği

Buğday Makarna - Lavina Spagetti Esnekliği

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şekerler: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Buğday makarnası - Lavina 260 Esneklik

Buğday makarnası - Lavina 260 Esneklik

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa olmamasını sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şekerler: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Yumurta ile buğday makarnası

Yumurta ile buğday makarnası

Bu kaliteli makarna, özel bir teknolojiye göre seçilmiş premium kalitede buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Makarna, herhangi bir yapay katkı maddesi içermez. Pişirildiğinde, hamura yumurta eklenmiş makarna daha sarı, elastik ve daha zengin bir lezzete sahiptir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve birbirine yapışmaz veya lapa haline gelmez. Yumurta makarnası, yiyeceklere yeni bir zarif lezzet katar. Yumurtalar, kolayca sindirilebilen amino asitler, yağlar - özellikle fosfolipitler, lesitin, kolin, vitaminler ve mikroelementler açısından uygun bir konsantrasyona sahiptir. Lesitin, kanda kolesterol seviyelerini düzenlerken, kolin sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1523 kJ / 359 kcal Yağ: 1,5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Bunların içinden şekerler: <0,3 g Protein: 12,0 g Tuz: 0,5 g*
Durum buğdayı makarna - Amber Spaghetti

Durum buğdayı makarna - Amber Spaghetti

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidrat ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına neden olmaz ve doğru pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g Proteinler: 12,0 g Tuz: 0,5 g*
Buğday Makarna - Semolo Spagetti

Buğday Makarna - Semolo Spagetti

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada herhangi bir yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Bunların içinden şekerler: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Yumurta ile durum buğdayı makarna - Amber Siyah Spagetti yumurta ile

Yumurta ile durum buğdayı makarna - Amber Siyah Spagetti yumurta ile

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteli sağlıklı bir üründür. Daha fazla protein, faydalı karbonhidrat ve diğer besin maddelerini içerir. Pişirildiğinde, hamura yumurta eklenmiş makarna daha sarı, daha iyi bir tada sahip olup, daha sağlıklı ve besin açısından zengin olur. Yumurta makarnası, durum buğdayı unu ve yumurtalar kullanılarak güvenilir bir tarifle yapılır; bu da mükemmel bir tat, doğal bir renk ve aroma garanti eder. Yumurtalar, kolayca sindirilebilen amino asitler, yağlar - özellikle fosfolipitler, lesitin, kolin, vitaminler ve mikroelementler açısından uygun bir konsantrasyona sahiptir. Lesitin, kan kolesterol seviyelerini düzenler. Kolin, sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder. Bu makarna ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini de içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1530 kJ / 358 kcal Yağ: 1,9 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 74,0 g Bunların içinden şekerler: <0,3 g Protein: 13,0 g Tuz: 0,5 g*
Durum buğdayı makarna - Amber Black 260

Durum buğdayı makarna - Amber Black 260

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına neden olmaz ve doğru şekilde pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g Proteinler: 12,0 g Tuz: 0,5 g*
Durum buğdayı makarna - Amber mavi 260

Durum buğdayı makarna - Amber mavi 260

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidrat ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına neden olmaz ve doğru şekilde pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g Proteinler: 12,0 g Tuz: 0,5 g*
Buğday makarnası - İrmik makarnası 260

Buğday makarnası - İrmik makarnası 260

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içerir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şeker: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Yumurta ile yapılan durum buğdayı makarna - Amber Black 260

Yumurta ile yapılan durum buğdayı makarna - Amber Black 260

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteli sağlıklı bir üründür. Daha fazla protein, faydalı karbonhidrat ve diğer besin maddelerini içerir. Pişirildiğinde, hamura yumurta eklenmiş makarna daha sarı, daha iyi bir tada sahip olup, daha sağlıklı ve besin açısından zengin olur. Yumurta makarnası, durum buğdayı unu ve yumurtalardan oluşan güvenilir bir tarifle yapılır ve bu da mükemmel bir tat, doğal bir renk ve aroma garanti eder. Yumurtalar, kolayca sindirilebilen amino asitler, yağlar - özellikle fosfolipitler, lesitin, kolin, vitaminler ve mikroelementler açısından uygun bir konsantrasyona sahiptir. Lesitin, kan kolesterol seviyelerini düzenler. Kolin, sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder. Bu makarna ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini de içerir. Besin değerleri:100 g Enerji değeri:1530 kJ / 358 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri:1,9 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler:74,0 g <0,3 g Proteinler:13,0 g Tuz:0,5 g*
Buğday Makarna - Marco Spagetti Esnekliği

Buğday Makarna - Marco Spagetti Esnekliği

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada herhangi bir yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şeker: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Durum buğdayı makarna - Amber Spageti Mavi

Durum buğdayı makarna - Amber Spageti Mavi

Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına neden olmaz ve doğru pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g Proteinler: 12,0 g Tuz: 0,5 g*
Yumurta ile buğday makarnası - Kehribar spagetti yumurta ile

Yumurta ile buğday makarnası - Kehribar spagetti yumurta ile

Bu kaliteli makarna, özel bir teknolojiye göre seçilmiş premium kalitede buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Makarna, herhangi bir yapay katkı maddesi içermez. Pişirildiğinde, hamura yumurta eklenmiş makarna daha sarı, elastik ve daha zengin bir lezzete sahiptir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve birbirine yapışmaz veya lapa haline gelmez. Yumurta makarnası, yiyeceklere yeni bir zarif lezzet katar. Yumurtalar, kolayca sindirilebilen amino asitler, yağlar - özellikle fosfolipitler, lesitin, kolin, vitaminler ve mikro elementler açısından uygun bir konsantrasyona sahiptir. Lesitin, kanda kolesterol seviyelerini düzenlerken, kolin sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1523 kJ / 359 kcal Yağ: 1,5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Bunların içinden şekerler: <0,3 g Protein: 12,0 g Tuz: 0,5 g*